Vlakbij Meubelboulevard Ekkersrijt

Wij hebben een showroom vlakbij Meubelboulevard Ekkersrijt en wij verkopen o.a. teakhouten meubelen. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan witte en gekleurde buffetkasten en winkelkasten. Wij onderscheiden ons van de concurrent omdat wij bijna alle kasten op voorraad hebben. Bij ons hoeft u dus niet lang te wachten op een kast. U kunt de kast meteen meenemen of wij kunnen voor u het transport verzorgen. Hiervoor betaalt u een bedrag naar gelang uw woonplaats.

Meer dan alleen meubels

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen en plissé en duettes. We verkopen ook vloeren waaronder laminaat vloeren, houten vloeren en betonlook vloeren. U kunt bij ons voorbeelden bekijken.

Openingstijden en adres

We zijn gevestigd aan Ekkersrijt 7308, 5692 HH te Son en Breugel en we zijn op donderdag van 14 tot 18 uur geopend en op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Verder zijn we op afspraak geopend. Ook op zaterdag/zondag of in de avond.

Belt u of mailt u ons voor het maken van een afspraak dan staat u nooit voor een gesloten deur.

De koffie staat klaar!

Om de onze producten te bekijken kunt onze showroom bezoeken gelegen aan Ekkersrijt 7308, 5692 HH Son en Breugel. We zijn standaard geopend op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. We zitten vlakbij meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel.

Wil je liever op een andere dag langskomen? 
Maak dan even een afspraak. Stuur ons een e-mail of bel ons op telefoonnummer : 06-52892403.
Mega-Trade
Ekkersrijt 7308
5692 HH Son